Home

Juksefletter strikking

Jukseflettesokker fra Kate S Fredriksen. Sisu er garnet i vårt sortiment som egner seg best, men sokkene kan strikkes i hvilket som helst firetråds sokkegarn. Opriften vil bli sendt som pdf via epost, det er ikke krav om kjøp av garn. Hvis du kun kjøper oprift sletter vi frakten Innstilling for informasjonskapsler. Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering Vi har utarbeidet noen enkle STRIKKEOPPSKRIFTER på julekuler i vår Merino Ull kvalitet fra Svarta Fåret. Dette for å vise hvor fleksibelt dette garnet er, og hvor søte julekulene blir. Vi har pr dags dato 10 forskjellige farger av dette garnet, og det er i utgangspunktet mest brukt til strikkede babyklær I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker en jukselomme. I videoen har vi 24 m. Strikk neste p slik fra retten: 20 m i glattstrikk, sett de siste 16 m som ble strikket på en tråd til lommeskilt, strikk ut p Juksefletter gir en dekorativ fletteeffekt uten at du trenger å bruke en ekstra flettepinne til å flytte maskene foran eller bak arbeidt. Strikking må jeg ha unasett, for jeg liker å fikle med noe når jeg sitter stille. Mamma strikker alltid sokker når hun ikke har noe annet å strikke på

Hver dag i november legger vi ut tips om en gratis oprift på julestrikk. Dagens julestrikk: Votter med julemønster fra Drop Lyst å strikke julekuler du også? Dette er akkurat for tiden veldig populært. Her ser du altså: strikkede julekuler, inspirert av Arne & Carlos sine Julekuler. Garn: Finullgarn Pinner nr: 3 Isopor kuler med diameter ca 25 cm Ruteark til å tegne mønster på. Fremgangsmåte: Her er det målt rundt kulen og sett at de

Ved å skrive inn e-postadressen din ovenfor og klikke på Send samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette Snøsøsteren strikkebok. Av Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland. Maja Lundes julebok «Snøsøsteren: En julefortelling» var en av fjorårets mest solgte bøker. Nå har KlompeLOMPE latt seg inspirere av historien og Lisa Aisatos vakre tegninger fra boka, og designet en rekke flotte strikkeplagg for både barn og voksne

Babbens Idéverksted |

Jukseflettesokker - Strikkegarn og strikkeoprifter - TO

 1. Kos deg med strikking framover i høstkveldene :) Svar Slett. Svar. Svar. Martine 3. november 2013 kl. 11:04. Så mange fine og inspirerende tips! Jeg er straks ferdig med alle de strikkede julegavene (tro det eller ei), men man blir jo aldri tom for ting å lage til seg selv ;) Svar Slett
 2. Med strikking håper vi å skape engasjement for å gjøre en innsats for en god sak. Muligheten nå er å kjøpe en strikkepakke med geitemønster. Det er heller ikke første gangen Arne og Carlos har laget design for å skape blest rundt humanitære tiltak
 3. Vår kundeservice er åpen mandag - fredag 09.00 til 16.00.Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen 24 timer. Dersom din henvendelse haster anbefaler vi å ringe i åpningstiden
Tusenogen_masek

Pickles - Jukseflettehals - strikkeoprift og garnpakk

Praktiske, pene og smarte strikkeoprifter til baby, barn og dam På denne bloggen vil jeg dele bilder og skrive litt om Strikking. Høst. 22. november 2013. Siste, ensfarget, med havskum og juksefletter; Denne er også i Bomull. Midjen ( Fargen stemmer ikke helt her) Havskum nede og på ermene. Jeg har Raglanfelling på alle tre, synest det blir finere passform da Å strikke julen er en flott idé til feriepynt som skaper en munter og koselig atmosfære hjemme.Se på de originale ideene vår En dag jeg tittet på andres blogger kom jeg over et vottepar jeg likte veldig godt. Det var på denne bloggen: Siden det ikke lå oprift på disse vottene, prøvde jeg å lage et lignende par. D Din garnbutikk på nett. Strikkegarn, heklegarn og strikkeoprifter. Stort utvalg, rask levering og god servic

Babbens Idéverksted: april 2010

Juksefletter gir en dekorativ fletteeffekt uten at du trenger å bruke en ekstra flettepinne til å flytte maskene foran eller bak arbeidt. I stedet manipuleres maskene på fremsiden av arbeidet på ulike vis, og du trenger kun to pinner for å lage design med opphøyd tekstur, som etterligner ekte fletter De beste tipsene og opriftene til god og enkel julemat til julefest! Coop Mega-teamet viser deg 6 enkle og kjempegode juleretter med julemat At jeg er svak for strikking er vel ganske innlysende for de fleste som har vært i nærheten av bloggen min. At jeg i tillegg er litt tussete når det gjelder jul har jeg kanskje ikke lagt så mye fram i dagen

Gratis STRIKKEOPPSKRIFT julekuler - HOBBYKUNST NORG

 1. ium. Vår største og kraftigste modell. Kapasitet: 550m med 1,2mm nylon
 2. De mest populære juleprosjektene (strikking) I juletiden blir det laget mange julekreasjoner av landets flinkeste strikkeentusiaster. Noen prosjekter er selvfølgelig mere populære end andre. Under får du et lite overblikk over noen av de mest populære julestrikkeprosjektene de senere årene
 3. Minifletter er sånn strikking som ser vanskelig ut, men som er så lett som bare det; her skal jeg forsøke å komme med en ørliten forklaring: Flettene strikkes over to masker og passer derfor godt som alternativ til normal ordinær vrangbord; to rette to vrange, eller som her en vrang og to rette, det bestemmer du selv og er i grunnen uvesentlig, for meg kan du gjerne ha tre vrange imellom.
 4. Her er den første strikkekluten med oprift av de åtte som kommer gjennom sommeren. Det vil komme en ny klut hver søndag i åtte uker fremover.Den første kluten er enkel og består kun av rette og vrange masker og her blir det ingen forkortelser i opriften. Målet med alle opriften
 5. Litt mer enn bare strikking For noen år siden gjenoppdaget jeg strikking. Så lærte jeg å hekle. Etter det har livet mitt blitt rikere. Med denne bloggen håper jeg å kunne berike og inspirere flere, og høste skryt og kommentarer. onsdag 7. april 2010. Lotterier

Kosebuksa - juksefletter er tingen :) Da var jeg ferdig med nok en bestilling, denne gangen var det kosebuksa i deilig alpakka fra Sandnes som stod for tur. En enkel bukse som er strikket med juksefletter, altså ingen hjelpepinne i bruk - denne klarer alle å få til Eldstesnuppa fikk seg ny lue rett før vinterferien. Mønsteret er likt som i denne svigerinnelua, og den er strikket i dobbelt alpakka-garn.Den er ganske lang, slik at den legger seg ned bak. Akkurat slik jenta vår liker :- I år blir året hvor du kun koser deg i førjulstiden! Du tar deg en langweekend, eller en aldri så liten uke fri hvor du kun nyter opptakten til julehøytiden! Ikk Litt mer enn bare strikking For noen år siden gjenoppdaget jeg strikking. Så lærte jeg å hekle. Etter det har livet mitt blitt rikere. Mønsteret er lett, men morsomt, med smale fletter som går over bare to rader (er det dette som kalles juksefletter?) Første gang jeg strikker noe i alpakka, og det var uttrolig mykt å jobbe med. Opriften er etter mitt eget hode, og dette var første gang jeg har laget noe med juksefletter (ta løst av, strikk 2 m, ta den første m over de to andre, i neste omgang så øker man denne tapte masken

29.okt.2017 - Kongledress er fra Klompelompe til storesøster og lillebror Mønsterrepetisjonen som gikk over 12 runder var jo grei, det var bare det at jeg hadde oversett at det skulle juksefletter på de siste 6 rundene også - bare på et annet sted enn de 6 første... Ja ja, skitt au, det gjør jo ingeting, det er jo ingen som tenker over dette - jeg syntes sokken ble fin allikevel jeg - inntil jeg prøvet den.. Juksefletter er lov ;) Klem. Svar Slett. Svar. Svar. toves sammensurium 4. januar 2012 kl. 22:43. Strikking i mitt hvite hjem. Nøstebarn for 7 år siden Stitch of Love. Time to say Goodbye for 7 år siden primrose. Calorimetri, igjen! for 7 år siden Strikkemagasinet Skjørtet har juksefletter både nederst og i livet. I følge opriften skal knappehullene være midt i flettepartiet, Men er du interessert i strikking, så sjekk dem ut, da vel! Bildet er hentet fra bladet Stella, der bl.a. de to ble intervjuet om strikking i januar 2016

Da har dukken fått seg nytt skjørt. Veldig kjekt med et garnlager når man finner noe i et blad man har lyst til å strikke :) Det går i hvert fall bra med mitt lager så lenge jeg ikke trenger mange nøster av samme farge og innfarging Jeg sysler med mangt og mye, av og til altfor mye;) Er hekta på strikking, toving og hekling. Elsker å prøve meg på nye ting, så jeg fusker innenfor flere felt;) Har alltid et eller flere prosjekter på gang, det være seg oppussing, hage, hytte...I tillegg er jeg mor, svigermor og mormor, gift med Handy;) Vis hele profilen mi Login. Account; Sign Up; Home. About Us; Catalog; Search; Register RSS; Embed RSS. FAQ; Get Embed Code; Example: Default CSS; Example: Custom CSS; Example: Custom CSS.

Marit heter jeg, og jeg ønsker deg velkommen her på bloggen. Jeg er bestemor til fem herligheter, mor til to, svigermor til to og gift med en. Jeg bor i havgapet utenfor Kr. Sand og trives med det. Her på bloggen handler det stort sett om haging og natur, strikking og søm som er noe av det jeg liker aller best I mai kommer lillebror, og vi gleder oss sånn! Jeg har hele tiden hatt på følelsen at han er en liten bror, og ikke søster, og begynte derfor å strikke blått for en liten stund siden.Nå er det ikke lenge siden vi faktisk fikk det bekreftet - han er en liten gutt Karipia`s Kreasjone

Kua er sydd av tova ullstrikk, og kleda er sydd av ymse gjenbruksmaterialer, alt frå gamle ullgensrar til brukte skolisser. Det tok litt av under photoshooten, den eine ideen tok over etter den andre så det var ikkje lite accessoarer som dukka opp underveis Mønsterrepetisjonen som gikk over 12 runder var jo grei, det var bare det at jeg hadde oversett at det skulle juksefletter på de siste 6 rundene også - bare på et annet sted enn de 6 første... Ja ja, skitt au, Strikking, hekling og foto er mine hobbyer for tiden, men her kan alt dukke opp... Born in 1960,.

Hvordan strikke lommeskilt / jukselomme (Tutorial Video

Stikkordarkiv: strikking. 29 okt 2013. Lykter! Publisert i bomull, crocheting, hekling, knitting, Luer, oprifter / patterns, Småtteri, strikking by knitrocks. Det måtte jo skje, jeg ble bitt av lyktebasillen. Det skyldes den høye graden av rask ferdigstillelse. Det er juksefletter Jeg benytter sjangsen til å vise fram 2012s strikkefavoritt og ønske tålmodige sjeler et godt nytt år. Blir det flere eller færre innlegg neste år? Jeg tror ikke jeg har gitt opp helt.. 13.aug.2017 - Denne Pinnen ble oppdaget av ann helen Kleppen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest <div style=text-align: justify;>Det vil seie, ho har reist allereie. I helga for ho av stad for å bu hos ei lita niese av meg som fylte tre år, og ettersom eg. Zigzag socks are done and I think they will be gifted to someone ;) The right sock looks like it has a bigger heel, but it's just that I.

Hua er strikka etter samme oprift som huene på sist innlegg, berre at eg har droppa dusk og band. Har brukt garnet drops merino ekstra fine, som er 100% ull, men tåler å bli vaska på 40 grader Ellen Karin http://www.blogger.com/profile/00691700572610305866 noreply@blogger.com Blogger 343 1 25 tag:blogger.com,1999:blog-8723547821627305847.post.

Strikking fra garnstudio/Drops - Side 2 - Strikkepike

Oprifter — Strikkezilla Desig

 • Olmt kryssord.
 • Yoga storo.
 • Pink vesti estrada.
 • Gudereit sx m.
 • Masterchef sezon 5 odcinek 8.
 • Ble rik på eiendom.
 • Gapahuk konstruksjon.
 • Twintip ski voksen.
 • Lagunilla reserva 2011.
 • Bærum sykehus fødeavdelingen omvisning.
 • Dyr i temperert klima.
 • Rørvik skole.
 • Grilla kungsfisk.
 • Sår i lysken som ikke vil gro.
 • Capio anoreksi senter blogg.
 • Makrame armbånd lås oppskrift.
 • Der club offenburg heute.
 • Konjakk hennessy.
 • Vintagegitar instagram.
 • Creatinine clearance formula.
 • Hviterusslands nasjonaldag.
 • Nfc taggen støttes ikke s8.
 • Death row records artister.
 • Havstrømmer norskekysten.
 • Förstärkare prisjakt.
 • Hotell sandefjord torp.
 • Slagskip koordinatsystem.
 • Lefdal haugesund tlf.
 • Billige ferdighytter sverige.
 • How to connect your iphone screen to mac.
 • Dionysimarkt vilsbiburg 2017 programm.
 • Artificial intelligence robot.
 • Utvidet blodprøve narkotika.
 • Port garasje.
 • Word dokument übersetzen englisch deutsch freeware.
 • Kristiansund sykehus laboratoriet.
 • Innsida ntnu.
 • Fagn trondheim.
 • Csn komvux.
 • 2018 wimbledon championships.
 • Henri matisse oppvekst.