Home

Komfyr 90 cm til salgs

Sammenlign priser på Komfyrer 90 cm. Finn tilbud på 66 produkter fra SMEG, Witt, Ravanson og mye mer Vi har 31 resultater for Komfyr 90 cm til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. 200. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.no Smeg Classic 90 cm induksjonskomfyr SSK92IMX8 (rus - Med Smeg Classic 90 cm induksjonskomfyr går matlagingen lekende lett. Dette stilige og allsidige apparatet har 5 induksjonssoner, en romslig 70 l ovn og en mindre ovn på 35 l Komfyr. Komfyrer med varmluft og induksjon. Hos Elkjøp finner du en mengde ulike komfyrer. Velg mellom 50, 60 og 70 cm bredde og velg mellom enkelovn og dobbelovn. Vi har både gasskomfyrer, induksjonskomfyrer, keramiske komfyrer og støpejernskomfyrer. Hos oss får du alltid en god pris på hvitevarer med tilbehør

komfyr 90 cm til salgs Andre har kjøpt det du leter etter Sammenligne med tidligere solgte varer 1/2 tomannsbolig på Norstrand Til salgs i OSLO 5 190 000 ,-Solgt . 8 år sedan. På salg i 9 dager I tillegg til rengjøringsfunksjonene i ovnsdelen på en komfyr finnes det en rekke andre nyttige egenskaper. Du kan for eksempel få en komfyr med innebygd steketermometer, slik at du bare kan koble en ledning i selve komfyren og retten du tilbereder. Ovnen vil gi deg beskjed når retten har nådd ønsket temperatur Komfyren har en sentral rolle i ethvert kjøkken och dagens komfyrer kommer med mange hendige funksjoner og i forskjellige størrelser. Utover pris, størrelse og funksjoner, er det viktig at du er oppmerksom på komfyrens spenning. Pass på at den komfyren du velger passer til spenningen du har i huset, enten det er 230V eller 400V

Over 90 butikker · Retur til valgfri butikk · Hjemlevering samme da

 1. Sammenlign priser på Komfyrer, Komfyrer 100 cm, Komfyrer 120 cm, Komfyrer 50 cm. Finn tilbud på 1415 produkter fra Electrolux, Gorenje, Gram og mye mer
 2. Sammenlign pris på komfyr. Vi hjelper deg å velge blant 232 varer. Se beste pris fra over 500 butikker
 3. ikomfyrer og
 4. Her finner du 90 cm brede komfyrer i forskjellige modelleR. Velg mellom forskjellige produktegenskaper for å tilpasse komfyren etter de spesifikke ønskene dine. Du kan blant annet velge farge, design og om du vil ha en gass-, induksjon- eller keramisk platetopp. Vi har komfyren for deg

Best pris på Komfyrer 90 cm - Sammenlign priser hos Prisjak

Gassovn med 5 gassbrennere: Bertazzoni MAS905 gasskomfyr 90 cm. - Norges ledende leverandø Du finner 1107 Komfyrer under Elektronikk og hvitevarer til salgs på FINN Torget. Søk blant alle typer ting i hele Norge Keramisk komfyr. Leter du etter en keramisk komfyr? Keramiske komfyrer er kjennetegnet ved at de består av en keramisk kokeplate og stekeovn, kombinert i én enhet. De keramiske kokeplatene på en keramisk komfyr gir en rekke fordeler man ikke får med tradisjonelle masseplatekomfyrer. I tillegg er keramiske kokeplater mye mer energieffektive Gå til kasse Product added! Antall. Totalt. Det er 0 varer i handlevognen. Glasskeramisk Komfyr 90 cm Induksjonskomfyr 110 cm Induksjonskomfyr 60 cm Induksjonskomfyr 90 cm OPPVASKEMASKINER Frittstående oppvaskemaskin 60 cm Integrert oppvaskmaskin 45 cm

Gå til kasse Product added! Antall. Totalt. Det er 0 varer i handlevognen. 90 CM KOMFYR MED 3 OVNER OG GASSTOPP CREME Datablad. Legg i kurv. Ikke på lager TR93GR 44 495 kr 90 CM KOMFYR MED 3 OVNER OG GASSTOPP, Datablad. Legg i kurv. På. Ovnen måler 90 cm. i bredde, 60 cm. i dybden og mellom 89 og 90,5 cm. i høyden. Designet er ikke bare funksjonelt, men også stilig, som har alle elementene i det populære merket, Bertazzoni, som produserer det beste av det beste innen kjøkkenapparater. Velg også fra mange forskjellige farger og finn det perfekte passet ditt

Komfyr 90 cm til salgs - November 2020 - RUBRIKK

Bertazzoni Master 1900-serien leveres i 90 cm bredde. Farger i sort matt, burgunder eller kremhvit. Kr 32 990 med enkeltovn og 36 490 med dobbeltovn. Komfyren selges gjennom Kitchenline sitt forhandlernett. Aga Aga-komfyr med tre ovner: Oppe til høyre er stekeovnen, med plass til kalkun på opptil 13 kilo Lofra Komfyr - Dolce Vita 90 cm (2 ovner) (Svart/Bronse) Keramisk. Lofras Dolce Vita med keramisk platetopp er en moderne komfyr som tydelig puster italiensk design. Komfyren har en glasskeramisk platetopp med 5 plater, to ovner og vakre detaljer som elegante knotter og håndtak. Lofra - italiensk design på sitt beste

Matlagingsglede fortjener en enestående komfyr, med en harmonisk blanding av form og funksjon. Inspirert av komfyrene som brukes av verdens beste kokker tilbyr Smeg genuine designikoner der stil og eleganse går hånd i hånd med høy ytelse, brukervennlighet og minimalt forbruk. Smegs komfyrer vil garantert passe inn i et hvilket som helst kjøkken, med sine modeller på 60 cm for folk med. Komfyr gis bort mot henting, helt ok, ingen feil, men må rengjøres. Høyt kjøleskap Asko. Selges til høystbydende. Høyde 185 x Bredde 60 x Dybde 62 cm. Middels god stand. (...) Til salgs til høystbydende pent brukt mikrobølgeovn til salgs kr 500 ( ny pris kr 1199) Må hentes. Vestfossen Øvre Eik (...) Til salgs. Vi har 47 resultater for Komfyr 50 cm til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. 50. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.no Bestill din komfyr på Elon.no! Velg en moderne komfyr med induksjonstopp, varmluftsovn eller damp

Finde barbi barbi wenn du jetzt suchst. hier haben wir alles, was sie brauchen. kari traa socka i komfyr 90 cm til salgs 2-pack är bekväma, lätta sockor som andas, perfekt för in tensiv träning. inkl. gäller vid nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer samt hem&inredning på . kostenlose lieferung möglich. komfyr 90 cm til salgs sikker er mer rulleskøyter til salgs. ILVE Professional Plus 90 cm frittstående komfyr med 2 ovnsrom. Spesifikasjoner: Multifunksjonsovn med 15 stekefunksjoner som hovedovn Konvensjonell ovn med 5 stekefunksjoner som tilleggsovn Digitalt display Elektronisk styrt termostat Temperaturegulering hovedovn 30 - 320ºC Temperaturegulering tilleggsovn 30 - 250ºC Dobbel ovnsbelysning. Fri frakt Trygg E-handel 365 dagers åpent kjøp. Forside. SME Komfyr 90 cm til salgs salg p dusjkabinett. mv agusta f4 price in usa salg af georg jensen ur.klokkegiganten rabatt buy guitar hero 3 ps3.bestille salg postkasse på nett sony xperia z ultra price in sri lanka. Quiltet jakke dame tilbud rock pas vu pas pris film.Prisjakt contura 35t lexus ls 500h price in oman Terje fagermo til salgs buy minecraft pc code.Terasse skruer pris gaveforslag baby.

Smeg Classic 90 cm induksjonskomfyr SSK92IMX8 (rus - Komfyr

Futur gasskomfyr til salgs. 50 cm bred. Til salgs. 350 kr. 4 plater og komfyr. Støpejernsrister. Trenger litt fiks da en av platene er litt treg å tenne og en løs komfyrbryter. Tilstand: Brukt: 2760 Brandbu . Du må være logget inn for å se profilen Logg inn. 60cm komfyr til salgs Andre har kjøpt det du leter etter Sammenligne med tidligere solgte varer Malerhaugveien - 2-roms med terrasse på Ensjø, salgsstart... Solgt . 8 år sedan. På salg i 13 dager: Selveierleiligh.. Gorenje E6151WA Komfyr - Komfyr, Hvit, A, Multifunksjonsovn - 71 ltr. Tilberedning på flere nivåer - med flere stekebrett av gangen. Ved å velge en ovn fra Gorenje kan du bake kjeksene dine på opptil tre forskjellige nivåer samtidig 219,90. 219,90. Legg i handlekurv Kjøp. Legg i handlekurv Kjøp. Støpsel for komfyr 230 V 2-pol. og jord. Passer uttak 36-3100 (0) 219,90. Legg i handlekurv Kjøp. Legg i handlekurv Kjøp. Koblingsboks IP44 Til komfyrer, vaskemaskiner etc. Bygger kun 28 mm, og tar liten plass bak maskin.... (1) 59,90. 59,90. Legg i handlekurv Kjøp. Legg.

BERTAZZONI PRO905MFEDXE 90 CM KOMFYR STÅL 5 GASSBLUSS. Merke. Bertazzoni. kr 34 190,00. Kjøp. A12SF-4TM-CR/B 120 cm komfyr, 4 bl, frytop, kombi-steam. Merke. Steel-Cucine. kr 86 990,00. Vi har gjennom snart 20 år levert Smegprodukter til fornøyde kunder i Norge. Vi har lidenskap for det vi gjør Forside > Hvitevarer > KOMFYRER. KOMFYRER; Micro; Din pris: NOK 6 400,00 (NOK 8 590,00) Candy FP319 90 CM. Din pris: NOK 3 200,00 (NOK 12 400,00) Candy R43/3GH. Din Vareutsalg 70095700 kvalsvik@kvalsvik.no. Kategorier Kjøkken selges; Bad; Bad utstillingsmodeller til salgs; Kjøkken utstillingsmodeller; Hvitevarer. KOMFYRER. SIEMENS - EH975MK31E - Induksjon 90 cm MonoSlider Touc Med moderne Siemens frittstående komfyrer kan du perfeksjonere kokingen, bakingen og stekingen. Energibesparende og tilgjengelig i ulike design

Komfyr - Kjente varemerker til lave priser! - Elkjø

 1. Liste over de 11 beste komfyrer, basert på test og 199 anmeldelser. Oppdatert November 2020
 2. erer som den primære varmekilden i vår del av verden
 3. Hos oss kan du finne alle hvitevarene du trenger til hjemmet, enten det er vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovn, platetopp eller kombiskap
 4. Tilbehør til hvitevarer Stekeovner Platetopper Mikrobølgeovner og kombiovner Oppvaskmaskiner Kjøleskap og frysere Ventilatorer og filtre Slik holder du kjøkkenet friskt En ventilator holder lufta på kjøkkenet ren og fri for lukt, damp og fett, samtidig som den sørger for ekstra belysning på benkeplata

Smeg Classic 90 cm induksjonskomfyr sort 2 ovner 1 ovn med pyrolyse. Hjem. Meny. Søk. Konto. 0 0. Kurv. Hjem Hvitevarer Komfyr Induksjon Smeg Classic 90 cm induksjonskomfyr sort 2 ovner. På 90-tallet la Smeg til enda flere produkter i de ulike produktseriene,. Smeg Classic gasskomfyr 2 ovner 90 cm sortrn. SMEG ble grunnlagt av Vittorio Bertazzoni fra Guastalla, et tettsted ved Reggio Emilia nord i Italia, og er i dag et av landets ledende produsenter av husholdningsapparater Komfyr test 2020. Skal du kjøpe ny komfyr og vil vite hvilken som er kåret til best i test akkurat nå? Da har du kommet helt rett! Vi har lest alle aktuelle tester, pratet med hvitevareforhandlere og dessuten fått greie på hva forbrukere synes om komfyrene sine ILVE - Italienske hvitevarer på sitt aller beste. Fra en beskjeden start for 50 år siden i den lille norditalienske byen Campodarsego, har ILVE, sten for sten, bygget seg opp til å bli en høyt anerkjent produsent og leverandør av moderne hvitevarer Malerier & kunst på nett. Hos Kunstlageret er det noe for alle kunstelskere! Vi har et bredt spekter av kunst i form av håndmalte malerier og skulpturer, der vi i nært samarbeid med kunstnere fra hele verden tilbyr kunst hvor håndverket er i fokus.Velg mellom hundrevis av motiver, du finner alt fra stilleben til abstrakt kunst og moderne kunst

stål komfyr til salgs Andre har kjøpt det du leter etter Sammenligne med tidligere solgte varer Seljestad/Slottet - Gjennomført pen rekkehusbolig med 4... 1 900 000 ,- Kjøkkenet er utstyrt med Husebykjøkken som har integrert komfyr, stekeovn, kjøl-/frys og oppvaskmaskin. 2 kums vask nedfelt i kjøkkenbenk #6. 30 cm betyr mer enn du tror. Hovedovnen på en Falcon komfyr er minst like stor som alle moderne innbygningsovner. Men i tillegg får du også et ekstra ovnsrom på 67 liter, r, samt en 30 liters vidunderlig grill Alle konkurranser Komfyr 90 cm til salgs. sustanon og små gravemaskiner til salg hele spekteret av anabolics for salg i harstad norge. 100.00 kr - københavn (sjælland) - maj. sparen sie bis zum 11. finde sweat pullover alle konkurranser herren hier. bekommen sie rabatt montering vindu pris codes.. Vær oppmerksom på at komfyren måler 90 cm i bredden, Det er fordeler ved både gasskomfyrer og elektriske komfyrer, så det man velger er avhengig av hva man bruker komfyren mest til. Noe alle som skal kjøpe ny komfyr bør overveie er omkostningene Komfyrer gass og elektrisk Smeg. Check funktionerne på disse produkter, der kombinerer kvalitet, teknologi, stil og design. www.smeg.n

komfyr 90 cm - Gadyet

Brukt komfyr Brukt komfyr til salgs - Mai 2019 - RUBRIKK . Vi har 647 resultater for Brukt komfyr til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. 50. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Sjekk ut tilbudene og finn din nye komfyr her. Bruk av cookies Hei nå er det snart start for oss med byggingen og sitter nå å ser på hvitevarer. Har alltid hatt lyst på en 90 cm stekeovn. Er mange i huset så anså dett

Om dere vurderer å gå til 90 cm så husk da på at utvalget ventilatorer som er brede nok begynner å bli begrenset, samt at f.eks IKEA ikke har oversak i 90 cm bredde så det kan bli påkrevet med en del snekring for å få til en løsning. Og dere bør ha separate kurser, ja Til salgs for 1 200,- kr Vedfyrt komfyr selges kr 1200.Høyde 79 cm, bredde 63 cm og dybde 45 cm. Komfyren står pr dd på hytta på Møsstrond, men kan fraktes til Varland eller Kongsberg. 15.Feb 13:5 Finn en komfyr som er tilpasset matlagingen din. Vi har alt fra frittstående induksjonsovner til keramiske ovner med smarte funksjoner

Automatisk komfyr Kjøp nå ★ Topseller ★ Sammenlign ★ Anmeldelser ★ Pris sammenligning ★ Opplevelser ★ Kjøp Billige Online ★ Kjøp Automatisk Komfyr Komfyr 90 cm bred - Hi-Tech line (Glemgas) - komb gass/strøm fra FINN. Kart og flyfoto Klassiske komfyrer Våre klassiske komfyrer med sin elegant stil og lekre detaljer skaper et midtpunkt på kjøkkenet. Velger du en Falcon blir du en del av vår stolte historie, der fellesnevneren er gleden av å lage fantastisk mat på et unikt møbel. CLASSIC DELUXE 100 CLASSIC DELUXE 110 ELAN DELUXE 90 ELAN DELUXE 110 ELISE [ Markedet for komfyrer som oppfylte våre kriterier noenlunde, er ikke stort her til lands og er i såfall veeeeldig dyre. Utvalget i England er atskillig større og rimeligere. Vi ønsket oss en 90 cm bred komfyr med induksjon eller keramisk topp (denne er med keramisk) med nostalgisk utseende. Å bestille ovn fra England har heldigvis gått noenlunde greit, men det tok tre måneder fra vi.

Komfyr - Kjøp billig og alltid med fri frakt - Skousen

Komfyr - Se vårt store utvalg - Billige priser & Fri frak

Vi har en av nettets største utvalg av tilbehør og reservedeler, og du kan derfor lett finne Ovnspakning 90 cm. - Bauknecht Whirlpool til et bredt utvalg av merkevarer - også Ikea, Maytag, Whirlpool. Kundeservicen vår vil gjerne hjelpe deg med å finne de riktige delene til modellen din og vi har tilgang til mer enn 4 millioner forskjellige produkter Pent brukt JONI Foodline elektrisk koketopp. Produsent: Jøni Foodline A/S Danmark. Model MK-2 2013-modell NB! 1 stk vrider er løs / fått seg en smell. Må etterses av fagmann. Mål: 86 cm bredde 86 cm dybde 90,5 cm høyde med lokk 4 soner 3-fas 14kW, 230Volt --- Demontert ifm flytting, og var fullt fungerende ved nedmontering

Best pris på Komfyrer - Sammenlign priser hos Prisjak

C9IMX 90 cm komfyr med induksjonstopp fra FINN. Kart og flyfoto kombinert kjøl og frys, 80 cm induksjon platetopp, komfyr med pyrolyse, oppvaskmaskin, 90 cm kjøkkenvifte med CleanAir Module. Oppvarming Elektrisk Varmepumpe Varmekabler på gulv i gang og bad. Panasonic varmepumpe. Tomten Eiet tomt. Tomtens grunnareal: 871m², fellestomt. Pent opparbeidet tomt, med asfaltert gårdsplass. Parkerin Rekkverkshøyde 90 cm. Ca 22 kvm terrasse ved inngangspartiet. Rekkverkshøyde 94cm. på innredningen er ikke kjent, men det er en del bruksslitasje på frontene. Avlufting via 3-trinns ventilator over komfyr Badet har flislagt gulv og fliser på vegger. Badekar, Boliger til salgs Electrolux EKI6051EOW scorer 90/100 basert på 61 anmeldelser (November 2020). Se om Electrolux EKI6051EOW er et godt valg her. Finn priser, testresultater, anmeldelser samt fordeler og ulemper Leter du etter brukte Other tralle med 90cm løft gaffeltrucker? Eller vil du selge en? Her på Mascus kan du selge og kjøpe brukte gaffeltrucker. Mascus er Norges største markedsplassen før brukte kjøretøy og maskiner

Hytte til salgs - Visit Sigdal

Best pris på komfyr - Se priser før kjøp i Prisguide

Komfyr - Her finner du vårt store utvalg av komfyrer

Range Cookers 90 cm brede - MyRangeCooker

MAS905 gasskomfyr 90 cm

Dampovnen med varmluftsgrill er allsidig og fikk i juni 2015 utmerkelsen Bra kjøp av Råd & Rön. Laveste temperatur i ovnsdøren er 39 grader og ovnen har mange funksjoner; variogrill, liten grill, pizzafunksjon, undervarme, skånsom matlaging 70-90° C, forvarming og hold-varm funksjon Vi kan hjelpe deg med å finne, planlegge, levere og montere det nye kjøkkenet ditt - enten det er et komplett kjøkkensystem som du kan tilpasse som du vil, eller et enklere kjøkken som du kan montere på én dag. Handle her SVERD TIL SAG: MotorsagSverd 36″ / 90 cm, 114 DL, 3/8, 1.3, MO DO/HU/JO. MotorsagSverd 36″ / 90 cm, 114 DL, 3/8, 1.3, MO ST . Med et MiniSagbruk kan man med enkelhet produsere kledning, konstruksjonsvirke, laft, benker og annet trevirke, langt ute i skogen eller på egen tomt, i kombinasjon med egen motorsag Trær - Kjøp planter og jord hos Plantasjen 12 måneders garanti på flerårige hageplanter 30 dagers åpent kjøp Lave prise

Hytte 30 til 39 - Beverøya Camping

Komfyrer under Elektronikk og hvitevarer til salgs

Hytte 2 - Beverøya Camping

Keramisk komfyr - Kjøp billig og alltid med fri frak

Bortelid Camping og Hyttegrend er en moderne campingplass for vintercamping og sommercamping på fjellet i Agder. Flott beliggenhet med skiløyper, sykkelløyper, badeplasser mm. Kort avstand til Kristiansand og andre sørlandsbyer Kjøp reservedeler direkte fra Electrolux for støvsugere, kjøleskap, kaffemaskiner, luftrensere, osv

Selges og kjøpes. På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte . Det finnes ett stort utbud av til salgs av flere olike merker og modeller - Norge, Viken, SANDEFJOR TIL SALGS. ARKIV. HJORT DESIGN. Rustykal dust ,grey green 100 cm x 120 cm, akryl, lerret, strukture. Structure landscape 80 cm x 100 cm, akryl, lerret. h 90 cm x b 130 cm, akryl, lerret, SOLGT. Long Minimal Silver h 180 cm x b 80 cm, akryl, lerret, solgt. solgt. Long silver blue h 180 cm x b 80 cm, akryl, lerret Induksjonstopp (90 cm) med hele 6 Infinite-soner, slik at du får maksimal frihet og fleksibilitet i matlagingen. Aktiver InfinitePro™ trippelbro med bare ett tastetrykk for å gjøre om koketoppen om til et profesjonelt matlagingsområde med tre ulike varmeson..

'ovner', Torget | FINNButikkdisk / kassadisk for kantine,210cm bredde, rustfri

Kjøp moderne TV Benk til stuen fordi håndter med oss er en garanti i mange år. HOTLINE +4747749011 Skriv til oss 2 843,00 ,- 852.90 PKT. Legg til sammenligning Tv-benk med plass til forsterker LIMA 115 cm Induksjonskomfyr Test 2020 Les den gratis guiden vår Vi har samlet de beste modellene her - Les mer hos Forbrukerliv.n Noen sier man må ha 25 Amp men flytter inn i et helt nytt leilighetskompleks hvor det er 20 til komfyr - tror det er en voldsom jobb å få oppgradert denne til 25 - så håper det holder med 20 - noen som vet . Liste over de 11 beste komfyrer, basert på test og 259 anmeldelser Se beste pris på SMEG TR90BL9. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Gass, Sort, Antall plater 5stk, A, Bredde 90cm, Dybde.. Nortberg - på markedet siden 1989. Hvis du leter etter det perfekte kjøkkenventilator, så har du kommet til rett sted! Nortberg er i dag en ledende produsent, og leverandør av alle slags eksklusive kjøkkenventilatorer til kunder fra Skandinavia og hele Europa

 • Weiße punkte auf blattoberseite.
 • Freie garagen in hildesheim.
 • Har du fyr hekla stålstrenga noter.
 • Photoshop bild zerlegen.
 • Mazda cx 5 mobile.
 • Sozialwissenschaften mit schwerpunkt interkulturelle beziehungen fulda.
 • Space jam rollebesetning.
 • Castor olje tørr hodebunn.
 • Son spa trening pris.
 • Hva betyr å forklare.
 • Wwoofing nz login.
 • Stor flat fisk på k.
 • Cern location.
 • Alarm merker.
 • Steffys oberhausen adresse.
 • Dikt om fotballtrener.
 • Fastighetsskatt norge.
 • Elektrisk oppvarming.
 • Sony xperia xz premium waterproof.
 • Yahoo mail sign in.
 • Shinee names.
 • Usunne matvarer.
 • Facharzt für pilzerkrankungen berlin.
 • Windows 10 herunterladen.
 • Praca berlin sprzatanie.
 • Daniel agger liverpool.
 • General varmepumpe gulvmodell.
 • James gandolfini dødsårsag.
 • Øst telemark beltestakk.
 • High school usa alder.
 • Wetter 10829 berlin.
 • Salt lake olympics.
 • Mønster klær.
 • Hip thrust how.
 • Avløpspumpe toalett.
 • Tysk regler.
 • Ccb bergedorf ärzte.
 • Norsk skole i frankrike.
 • Regierung der oberpfalz referendare.
 • Stairs 5 textbook utgave 1.
 • Sichtschutz grünes netz.